Mood lab

moodlab.logo

Mood Lab

Mood Lab İstanbul merkezli bir giyim firmasıdır. Giyim sektöründe bulunan Mood Lab hem kadın hem de erkek ürünlerini satışa sunmaktadır. Moodun tarzın olsun sloganı ve çeşitli mood koleksiyonlarıyla insanların ruh halini kıyafetlerine yansıtmasını sağlayan Mood Lab 2022 yılında Şeyda Yetgin tarafından kurulmuştur. Marka herhangi bir şehirde perakende satış hizmeti vermemekte olup şimdilik ürünlerini sadece e-ticaret ile satışa sunmaktadır. Ürünlerine Instagram, web sitesi, Trendyol ve Amazon gibi pazar yerlerinden ulaşabilirsiniz.

Mood Lab marka adı ile tasarımlarını insanların ruh halini giydiği kıyafetlere yansıtmak için laboratuvarda deneyler sonucu ortaya bir ürün çıkarılmasını anlatmaktadır. Aşk dolu hissettiğinde Summer Mod koleksiyonu bizi karşılarken sıradan bir günde Daily Mood koleksiyonu ile güne başlayabilirsiniz!

Yayınladığı manifestoda insanlara kendi hikayelerinin tek kahramanının kendileri olduğunu anlatan Mood Lab, kişilerin güzellik algılarından sıyrılıp hissettikleri gibi yaşamaları gerektiğini vurguluyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

E-ticaret Altyapısına Sahip Bir Websiteniz Var Mı?

KOBİlere Özel Ücretsiz Dijital Pazarlama Analizi

Kobiler yapay zekaya hazır mı?
Hibe / Teşvik / Kredi
#KOBİSOR

Kobi testini çözmek için hemen tıklayın.

Yönlendirme.

Metin gelebilir.